Xfiber Xpress Cloud

Skytjenester er en viktig del av flere bedrifters totale it-løsning.

Xfiber leverer dedikerte, sikre og stabile forbindelser til en lang rekke datasenter og skytjenester i inn og utland, for tusenvis av brukere.

Vi kaller denne tjenesten Xfiber Xpress Cloud.

Xfiber Xpress Cloud er en «snarvei» til en lang rekke skybaserte tjenester og datasenter både i Norge og i resten av verden.

Med denne løsningen får din bedrift en forutsigbar og sikker forbindelse til skyenDatatrafikken går ikke ut på det åpne offentlige Internett, og er derfor bedre skjermet mot angrep og trafikkorkene som kan oppstå på Internett.

Fordi Xpress Cloud hele tiden går på dedikerte samband har Xfiber mulighet til å styre trafikken på den mest optimale måten. Datatrafikken blir hele tiden routet smarteste veien, og blir skjermet mot uforutsette ytre påvirkninger.

Lav forsinkelse
Internett kan sammenliknes med et  «spleiselag» hvor en lang rekke internettleverandører utveksler datatrafikk, og overfører dine data relativt rimelig gjennom sine nettverk, fra et knutepunkt til et annet, helt til dine data kommer frem til riktig plass. Denne metoden for overføring fungerer ofte bra for privatpersoner og småbedrifter hvor skytjenester ikke er en sentral del av IT strategien, eller hvor forsinkelse/latency er av liten betydning.

Xfiber Xpress Cloud er en «business grade» punkt til punkt-tjeneste som sikrer at din datatrafikk hele tiden får nok båndbredde og lavest mulige forsinkelse. Med vår løsning er du alltid er sikret den raskeste veien til dine data uansett hvor de måtte befinne seg.

Xfibers omfattende fysiske og virtuelle nett er spesielt bygget med tanke på lav forsinkelse og høy ytelse for bedrifter.

Xpress Cloud kan settes opp i flere varianter f.eks.

  • Bedriftsintern løsning
    • Bedrifter med egen sentralisert IT løsning kan benytte Xfibers  Xpress Cloud nettverket mellom alle avdelingskontor og bedriftens sentrale dataløsning, for å sikre stabil ytelse.
  • Eksterne Datasenter og Systemintegratorer
    • Xfiber har allerede etablert Xpress Cloud til de fleste norske, og en lang rekke europeiske, datasenter, IT bedrifter og systemintegratorer. Dermed kan din bedrift på en sikker, raskt,og enkel måte sette IT løsningen din ut i skyen.
  • Skytjenester i resten av verden
    • Xfiber Xpress Cloud er også koblet til en rekke internasjonale datasenter. Dermed kan Xpress Cloud nettverket også benyttes til f.eks Microsoft Office 365 og Azure.

Xfiber arbeider tett med en lang rekke IT leverandører/systemintegratorer (SI)  i Norge og internasjonalt, og leverer i dag  flere Xpress Cloud løsninger mellom deres datasenter og kunder både i Norge og i resten av verden.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for din bedrift.
[email protected]
Tel : 51 22 75 00