Managed LAN & WiFi

Managed LAN & WiFi* er en driftet tjeneste. Dette betyr at lokalnett og WiFi blir driftet og vedlikeholdt av Xfiber slik at du ikke trenger å tenke på nettverksdrift.

Managed LAN & WiFi finnes i to utgaver
– Managed LAN Basic
– Managed LAN Pro

Med en Managed LAN & WiFi tjeneste fra Xfiber får din bedrift et komplett driftet nettverk, med brannmur og WiFi, rask, sikkert og til en forutsigbar månedlig kost.
Nettverket skaleres etter behov uten at man trenger å investere i kostbare hardware komponenter eller ha data/nettverk kompetanse.

Managed LAN & WiFi fra Xfiber kan også benyttes sammen med linjer fra andre internettleverandører.

Alt blir levert ferdig satt opp og testet*, slik at alt du trenger å gjøre er å koble til strøm og nettverkskabel.

Les mer om våre løsninger her

Managed LAN basicManaged LAN Pro

Managed LAN basic er en skalerbar løsning som passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker sikker, rask og enkelt oppsett av LAN og WiFi for bedrifter.

Managed LAN Basic blir levert med en enkel brannmur for å holde ditt lokalnettverk sikret, samt et WiFi punkt. Løsningen kan også utvides med flere WiFi punkt og en basic 4G backup løsning

Managed LAN Pro er en skalerbar løsning som passer for alle bedrifter som ønsker en sikker og robust LAN og WiFi løsning med komponenter fra Cisco Meraki.

Managed LAN Pro har en innebygget «alt i ett» brannmur og WiFi løsning og gir mulighet for rask implementering av nye avdelinger, eller endringer av eksisterende oppsett.

*Fysisk installasjon, lokal nettverks og strømkabling er ikke inkludert i tjenesten (men kan bestilles utenom)