Managed services

Managed services eller «driftede tjenester» betyr at tjenesten blir driftet og vedlikeholdt av Xfiber slik at du ikke trenger å tenke på nettverksdrift.

Xfiber tilbyr utvalgte managed services.
– Managed LAN
– Managed Lan & WiFi
– Managed SD WAN

Managed services gir deg muligheten til å få på plass et komplett driftet nettverk rask, sikkert og til en forutsigbar månedlig kost.
Nettverket skaleres etter behov uten at man trenger å investere i kostbare hardware komponenter eller ha data/nettverk kompetanse.

Managed services fra Xfiber fungerer også sammen med andre internettleverandørere.

Alt blir levert ferdig satt opp og testet*, slik at alt du trenger å gjøre er å koble til strøm og nettverkskabel.

Les mer om våre løsninger her

Managed LAN basicManaged LAN ProManaged SD WAN

Managed LAN basic er en skalerbar løsning som passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker sikker, rask og enkelt oppsett av LAN og WiFi for bedrifter.

Managed LAN Basic blir levert med en enkel brannmur for å holde ditt lokalnettverk sikret, løsningen kan også utvides med et eller flere WiFi punkt og en basic 4G backup løsning

Managed LAN Pro er en skalerbar løsning som passer for alle bedrifter som ønsker en sikker og robust LAN og WiFi løsning med komponenter fra Cisco Meraki.

Managed LAN Pro har en innebygget «alt i ett» brannmur og WiFi løsning og gir mulighet for rask implementering av nye avdelinger, eller endringer av eksisterende oppsett.

Software Defined WAN og Managed SD WAN er løsninger for kunder som ønsker en fleksibel WAN løsning.

SD WAN gjør det mulig å opprette felles struktur for alle lokasjoner inklusive avdelingskontor som benytter andre internettleverandører. På denne måten kan man raskt etablere enhetlige løsninger på tvers av leverandører og landegrenser.
Brukeren får oversikt over nettbruk og kan enkelt se ressursbruken på tvers av lokasjoner.

*Fysisk installasjon, lokal nettverks og strømkabling er ikke inkludert i tjenesten (men kan bestilles utenom)