Tjenester

Internett for bedrifter

Xfiber leverer fiberbredbånd med høy ytelse spesielt tilpasset bedrifter.
Dette betyr at ditt fiberbredbånd blir levert med lavest mulig forsinkelse/latecy til alle større skytjenester for best mulig brukeropplevelse.

Som kunde av Xfiber får du en av de råeste serviceavtalene på markedet med på kjøpet. Derfor baserer svært mange bedrifter hele sin virksomhet på bredbåndstjenester via Xfiber.

Xfibers mål er å levere datalinjer med overflod av båndbredde, ekstrem oppetid og «business class» service til konkurransedyktige priser.

Xfiber Internett inkluderer:

  • Høyhastighets Internett tilgang
  • Robust og redundant kjernenett
  • Gratis support uten ventetid
  • Garantert oppetid (Xclusive SLA) 99,8%
  • Fast offisiell IP-adresse inkludert
  • Tilgang til høyt sertifisert konsulentteam
  • Ruter driftet av Xfiber
  • 24 timers overvåkning av linjer og ruter
  • Tilgang til flere Tilleggstjenester

Trådløst Bredbånd (FWA)

Xfibers bredbåndstjenester leveres fortrinnsvis på fiber. På lokasjoner som enda ikke har fiberdekning kan Trådløst bredbånd/ FWA (Fixed Wireless Access) gi god og stabil forbindelse for Xfibers bredbåndstjenester. [ Internett levert på Trådløs bredbånd (FWA) ]

Fiber med integrert trådløs backup

Xfibers bredbånd med trådløs backup er en fullt integrert løsning som gir lynrask, automatisk og sømløs overgang fra fiber til trådløst LTE-basert backupsamband ved eventuelt linjebrudd. [ Bredbånd med 4G backup ]

Internett aksessIP-transitRedundant Internett aksess

Med bredbånd fra Xfiber får din bedrift tilgang til Internett via et av Norges mest moderne kjernenett, spesielt bygget for bedrifter med høye krav til oppetid, forsinkelse/latency og service.

Xfiber har til enhver tid minimum 3 separate ruter til de store Internett knutepunktene, for å sikre at våre kunders bredbåndforbindelse alltid er koblet til Internett på den mest effektive måte.

Vi leverer normalt høyhastighets bredbånd på inntil 10 Gbps, og i enkelte områder kan vi levere enda høyere hastigheter.

Vedlegg: Xfiber Business Broadband

Xfiber har siden starten alltid hatt overkapasitet i nettet. Dette gjør oss i stand til å levere Internett kapasitet til andre operatører, ISP-er og systemintegratorer (SI).  En IP-transit tjeneste fra Xfiber inkluderer BPG routing og IP-konnektivitet inntil 10 Gbps.

Xfiber har til enhver tid minimum 3 «datamotorveier» ut av Norge mot de store internasjonale datanettene for å sikre at våre kunder alltid er knyttet til Internett på den mest effektive måte.

En av veiene går over Nordsjøen til England, og er med andre ord uavhengig av trafikk via Oslo, Sverige og Danmark som er den vanligste traseen.

Vårt omfattende kjernenett er basert på høyhastighets fiber helt frem til nærmeste datacom node. De siste hundre eller tusen meterne leveres fortrinnsvis på fiber, men også andre teknologier kan benyttes, der ikke fiber er tilgjengelig, eller man ønsker en kombinasjon.

Mange bedrifter ønsker en spesielt robust Internett aksess med failover løsninger som kobles inn hvis hovedlinken av en eller annen grunn går ned.  Sammen med kunden kan Xfiber designe den optimale løsningen for å sikre at kunden alltid er på nett.

En av våre mest populære løsninger for redundans er 4g backupsamband. En slik løsning kan settes opp veldig raskt og gir samtidig god beskyttelse ved evt. fiberbrudd.

En annen løsning kan kombinere 2 forskjellige fiber som går i hver sin føringsvei frem til kundens sine lokaler.

Det finnes også en rekke andre løsninger med flere, eller færre redundante komponenter, både på hardware, linje og software siden som kan kombineres for å lage den beste løsningen for din bedrift.

Teknologien som sikrer at trafikken flyttes fra hovedsambandet til reservesambandet baserer ser på routere med HSRP støtte (Hot Standby Routing Protocol) eller en multihome BGP løsning som krever noe mer utstyr og konfigurasjon.

Xfiber har til enhver tid minimum 3 «datamotorveier» ut av Norge mot de store internasjonale datanettene for å sikre at våre kunder alltid er knyttet til Internett på den mest effektive måte. En av veiene går over Nordsjøen til England, og er med andre ord uavhengig av trafikk via Oslo, Sverige og Danmark som er den vanligste traseen.

Løsningsforslag
Kontakt oss på 51 22 75 00 eller send forespørsel til [email protected], alternativt benytt vår Chat nedenfor, så kontakter vi deg for en gjennomgang av våre løsningsforslag.