Upheads

De viktigste egenskapene til en datacom leverandør:

  •  Gigabit løsninger med low-latency
  • Rask respons i forbindelse med endringer og feilsituasjoner
  • Kompetanse både på nettverk, sikkerhet og server-løsninger

«Upheads opplever en voldsom vekst i Cloud-tjenester.  Vi har snart 100 bedrifter på kundelisten som har valgt å flytte interne IT-løsninger til Upheads sine datacenter.  Dette stiller imidlertid helt nye kvalitet og respons krav til datacom leverandørene.

Xfiber er en av de få aktørene i datacom markedet som alltid har på seg piggskoene, og gjør alltid alt de kan og litt til for å få løsninger levert og feil korrigert. Xfiber teamet har en unik kompetanse på å isolere flaskehalser og tune ytelse i alle ledd mellom sluttbruker og våre løsninger.
For oss er det utvilsomt et konkurransefortrinn å benytte en aktør som Xfiber som virkelig forstår hva Business Class datacom innebærer.»

 

Selskap: Upheads AS
Produkter/tjenester: Cloud/ASP-tjenester og lokal IT-drift.  Konsulenttjenester innen MS Exchange, Lync, MS SQL, Sharepoint, Apple og Filemaker
Web-adresse: www.upheads.no
Omsetning 2013: 47 MNOK
Kundeforhold: siden 1997
Løsninger fra Xfiber: Fiberbaserte IP/VPN løsninger som sikrer at hver enkelt Upheads kunde kan jobbe sikkert og med høy ytelse mot de sentraliserte Cloud/ASP-løsningene.Ove Rydland, Business Developer and Owner