Xfiber blir ISO 27001 sertifisert

people_4

Xfiber når enda en viktig milepæl innen sikkerhet og service med en skinnende ny ISO 27001 (Security Mangement) sertifisering, og re-sertifisering av ISO 20000 (Service Management)

Med disse to ISO sertifiseringene har vi fått dokumentert at vårt kvalitets og sikkerhetsarbeid følger høye internasjonale og nasjonale standarder.

Jeg er utrolig stolt og selvfølgelig svært fornøyd med innsatsen til hele Xfiber-teamet, som har stått på for å få disse omfattende sertifiseringene i boks sier QA manager Ola Anfinsen.

ISO 27001 er en sertifisering som påser at bedriften oppfyller strenge sikkerhetskrav i alle ledd.

Konkurransefortrinn

Datacomtjenester er i dag en såpass integrert del av mange bedrifters virksomhet at service og sikkerhet i leverandørleddet er i ferd med å bli et viktig konkurransefortrinn.

Denne siste ISO 27001 sertifiseringen passer svært godt sammen med vår eksisterende ISO 20000 (Service Management) sertifisering, og vi dokumenterer dermed at den gjennomgående service og sikkerhetskulturen i bedriften holder høy standard.

Xfibers kunder forventer at vi har service og sikkerhet i blodet, da er det naturlig for oss å få dokumentert og kvalitetssikret dette sier CEO Tore Garborg.

Han nevner videre at dette er strategiske valg bedriften tok for flere år siden.

Xfiber leverer internett og andre datacomtjenester til alt fra lokale butikkjeder til større multinasjonale konsern. Vi ser en tydelig trend, innen flere bransjer at sikkerhet er høyt prioritet.

Vi tror at denne trenden kommer til å fortsette, og tilbakemeldingene fra våre kunder viser at de setter pris på det arbeidet vi gjør.

Les mer om Xfibers tjenester her