Energyworld 2019

Møt Xfiber på Energyworld 2019, møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi innen olje- og gassindustrien.

Xfiber har gjennom de siste 20 årene opparbeidet seg en unik kompetanse innen leveranse av datacomprodukter til den norske olje og gassbransjen.
Vår målrettede satsing på kvalitet i leveranse og servicearbeid har bidratt til at Xfiber i dag en sterk leverandør av datacomtjenester for bransjen, både nasjonalt og internasjonalt.

Årets Energyworld konferanse tar for seg de nye trendene, mulighetene og utfordringene i industrien, med et faglig tungt program. Du vil blant andre høre Asle Bratteli fra Gartner som kan informere om trender og gi et overblikk over markedet. Tidligere sjeføkonom og nå rektor ved Universitetet i Stavanger, Klaus Mohn, kommer også, i tillegg til en rekke andre, interessante foredragsholdere.

Xfiber vil være til stede på vår stand i messeområdet hele dagen, stikk gjerne innom for en datacom-prat, eller mål styrken mot kolleger og konkurrenter i Xfiber Games.