Fornøyde kunder hos Xfiber

Nok en gang topper Xfiber EPSI måling av kundetilfredshet i bredbåndsbransjen (bedrift).

På årets måling trekker Xfiber ifra resten av bransjen, og øker forspranget til 2 plassen på lista betraktelig.

Det er hyggelig å se at vi har klart å forbedre oss fra det svært gode resultatet i fjorårets måling, sier Tore Garborg, CEO i Xfiber.

Årets sterke resultat kommer ikke av seg selv. Målingen viser at Xfibers kunder setter pris på både den høye servicegraden og den tekniske kvaliteten på produktene Xfiber leverer. Kombinasjonen av et datacomprodukt i toppklassen og markedsledende kundeservice er en suksessformel som viser seg vanskelig å slå.

Et av Norges råeste bedriftsnett

Kontinuerlig arbeid med oppgraderinger og bygging av et av de råeste bedriftsnettene i Norge gir nå tydelige resultater. Xfibers filosofi har hele tiden vært å bygge et nettverk som gir raskest og best mulig tilgang til typiske bedriftsrettede tjenester som: datasenter, skytjenester og sentrale internettjenester over hele verden. Som en naturlig følge av dette  åpnet bla. Xfiber opp en ny direkte, og mye raskere, internettlinje over nordsjøen til England tidligere i år.

Kundeservice som sprenger skalaen

Den detaljerte rapporten viser at Xfiber, for 3. året på rad topper listen over leverandører med best servicekvalitet, med god margin.

Målingene viser videre at hele 93% av Xfibers kunder er godt fornøyd med Xfiber som leverandør, dette er det klart beste resultatet i hele undersøkelsen.

Våre kunder er vant til høy servicegrad, og med dette sterke resultatet  legger vi lista veldig høyt for fremtiden. Men service og kvalitet ligger i ryggmargen til alle medarbeiderne våre, og vi kommer fortsatt til å jobbe hardt og målrettet for å holde servicenivået på minst samme nivå i årene som kommer, sier QA Manager Ola Anfinsen.

Kontaktinformasjon:

Espen Ruud, Markedssjef : [email protected], tel: 92846096

EPSI har utført en utvidet analyse av dataene i bredbåndsundersøkelsen 2018 for Xfiber. Resultatene ovenfor er hentet fra denne utvidede analysen.
(I den publiserte versjonen av EPSI rapporten ligger Xfibers resultater under «øvrige leverandører» )