Cloud First!

En Cloud First strategi betyr at man bevist velger software-løsninger som er designet for å utnytte skyløsningers fleksibilitet og skalerbarhet. I motsetning til at man migrerer «gamle» eksisterende ikke-skybasert software opp i skyen

Skybasert datadrift

Skybasert datadrift gir fordeler på nær sagt alle områder. Økonomisk, sikkerhetsmessig, stabilitet, skalerbarhet og fleksibilitet mfl.

En viktig forutsetning for en Cloud First strategi er en stabil og riktig dimensjonert nettforbindelse, gjerne med redundans for økt oppetid.

En annen faktor som har betydning er hvor godt nettverk din datacomleverandør har.

For at din bedrift skal få full utnyttelse av alle fordelene som ligger i skyen har Xfiber lagt til rette for at de viktigste skytjenestene er tilgjengelig direkte i vårt nettverk.

Ved å benytte ekstrem båndbredde og kortere/smartere ruter til nasjonale og internasjonale knutepunkter og datasenter, har Xfiber i løpet de siste årene bygget et av de råeste bedriftsnettene i Norge.

Nye peering-partnere

Nylig ble Amazon Web Services (AWS) og alle de underliggende tjenestene og partnerene deres koblet inn i Xfibers nett via vår lynraske nordsjøfiber. Dermed er AWS sine egne tjenester og en lang rekke andre web-tjenester og selskaper (f.eks AutoCad, SAP, Adobe Photoshop m.fl.) tilgjengelig med enda lavere latency/forsinkelse for Xfibers kunder

AWS hostet i 2017 ca 34% av alle skytjenestene i verden (Kilde: Wikipedia).

Ta kontakt i dag for å høre hva vi kan gjøre for å optimalisere din sky-hverdag.